Valencia CF21 julio 2021

CRÒNICA | El Valencia CF continua acumulant sensacions positives amb la victòria davant el Atromitos FC (3-0)

Manu Vallejo, Jason i Guedes anoten els gols en el segon triomf de la pretemporada

Segon partit i segona victòria del Valencia CF en esta pretemporada 21.22. Els nostres continuen afermant conceptes i engreixant la maquinària de cara a l'inici de la competició oficial i el fan, a més, des del plus que atorga la confiança dels resultats positius. En un partit intens i disputat pese al marcador definitiu, el Valencia CF va saber competir i imposar-se gràcies als punts de Manu Vallejo -el tercer d'esta pretemporada-, Jason Remeseiro i Guedes.

Després de la victòria davant el Villarreal CF a Oliva Nova Beach & Golf Resort, l'objectiu de l'equip era continuar acumulant sensacions positives amb un segon triomf. El treball en el dia a dia és bo i, sobre la gespa, els punts no es farien esperar. En el minut 12, de fet, els nostres van perforar per primera vegada la porteria del conjunt grec en una jugada per la dreta, servida per Diego López i rematada per Manu Vallejo a plaer.

Després del primer va arribar el segon, pocs instants més tard, amb un gran tir de Jason a la xarxa des de mitjana distància (2-0). La nota negativa de la vesprada va ser que Yunus va haver de retirar-se en patir un contratemps físic i després del descans va entrar un onze pràcticament nou íntegrament, donant l'alternativa a Guedes, que jugava els seus primers minuts esta temporada, Mamardashvili, o els canteranos Rubén Iranzo i Marc Ferris, mentre que Joseda Menargues, també debutant de l'Acadèmia VCF, es mantindria sobre la gespa.

El Valencia CF va competir fins al final i en el 69’ Guedes va caçar un rebutge en l'àrea i va manar la pilota a la xarxa per l'esquadra. Pròxim partit, este dissabte enfront del FC Cartagena.

FITXA TÈCNICA:

3. VALENCIA CF: Cristian Rivero, Thierry Correia, Jorge Sáenz, Diakhaby, Joseda Menargues, Hugo Guillamón, Yunus Musah, Jason Remeseiro, Diego López, Rubén Sobrino i Manu Vallejo. També jugaren: Mamardashvili, Marc Ferris, Gabriel Paulista, Rubén Iranzo, Esquerdo, Alberto Marí, Adri Gómez, Guedes, Cheryshev, Jesús Vázquez i Fran Pérez.

0. ATROMITOS FC: Theodorakis, Vasilantonopoulos, Stroungis, Chatziisaias, Athanasiou, Salomon, Kartalis, Pisano, Bedinelli, Muñiz i Koulouris. També jugaren Mavrommatis, Natsos, Kotsopoulos, Trimmatis, Kivrakidis i Tzavidas.

Gols: 1-0 Manu Vallejo, 13’; 2-0 Jason Remeseiro, 20’; 3-0 Guedes, 69’.

Àrbitre: Andrés Fuentes Molina (Comité Valencià).

Partit amistós disputat a porta tancada en l'Estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna.